Extra ABP webinar:

Financiële situatie ABP bekend op 31 januari. Wat betekent dit voor uw pensioen?

Vorig jaar was een belangrijk jaar voor ABP. Eind 2013 moet ABP een dekkingsgraad van minimaal 104,2% hebben. Dan is de financiële situatie van het fonds weer voldoende verbeterd. Het lijkt erop dat ABP aan de goede kant van de streep zit. Maar zorgvuldigheid is van belang.

Op 30 januari overlegt het bestuur van ABP met de deelnemers- en werkgeversraad over de financiële situatie van ABP. Als de financiële situatie voldoende is verbeterd, hoeft ABP de pensioenen niet te verlagen en besluit het fonds of maatregelen uit het herstelplan kunnen worden beëindigd. Op vrijdag 31 januari wordt dit besluit bekend gemaakt via de site van ABP en via de ABP Nieuwsbrief. De maandag daarna, op 3 februari, gaat bestuursvoorzitter Henk Brouwer tijdens een extra webinar in op het genomen besluit. Wilt u op de hoogte blijven of wilt u zelf een vraag stellen? Meld u zich dan aan voor dit webinar dat door ABP wordt verzorgd.

Wat is het webinar?

Het webinar is een live-uitzending die plaatsvindt op internet. U logt in via abp.nl en volgt de uitzending live op uw computer. Het webinar begint om 20.30 uur en zal maximaal drie kwartier duren. Tijdens het webinar lichten bestuursvoorzitter Henk Brouwer en adviseur strategisch beleid Mario Wiesemann het besluit van ABP toe en beantwoorden zij vragen hierover.

Aanmelden

Om aan het webinar deel te nemen, kunt u zich registreren via abp.nl.